Nordbolig Hamar bygger eneboliger for privatkunder og flermannsboliger for egne og andre utbyggerselskaper. Det er altså her du treffer våre enestående dyktige håndverkere og byggeledere.

Velg enebolig fra vår huskatalog eller start sammen med arkitekt

Etter mer enn 30 år i eneboligbransjen, har vi et rikholdig utvalg av egenutviklede hustyper som du kan velge blant når du skal realisere eneboligdrømmen.

Har du et ønske om å bygge et hus helt etter skreddersøm, da kan vi hjelpe deg med det også. Vi samarbeider tett med Norlys arkitektur, noe som gjør at vi kan tilpasse og skreddersy løsninger etter kundens egne ønsker og behov. Norlys holder til under samme tak som oss ­– det er en fordel for deg.

Byggfornyelse med Nordbolig Hamar

De fleste boligene som skal stå her om 50 år er allerede bygget. Det mest klima- og ressursvennlige vi kan gjøre, er derfor er å ta vare på det vi har og oppgradere byggene slik at de forbruker mindre energi. Vi i Nordbolig Hamar har en egen avdeling som har byggfornyelse og energirådgivning som spesialitet. Målet er å hjelpe deg med å la boligen leve lenger, og med at du kan bo i boligen hele livet.