Få det gjort med Nordbolig!

Det mest klima- og ressursvennlige vi gjør, er å ta vare på det vi har. Å vedlikeholde eller utvide boligen er derfor verdiforvaltning av beste merke. Nordbolig kan hjelpe deg med rådgivning og utførelse av energitiltak, renoverings- og vedlikeholdsprosjekter, oppussing, ombygging, påbygg og tilbygg.

Mesterlogo

Vi er en mesterbedrift og har godkjente Enova-rådgivere!

Spar strøm og hev standarden med Enova-støtte og grønt boliglån

– Alle deler av et bygg har en viss levetid og nye produkter har en høyere teknisk kvalitet enn for kun få år siden. Det er for eksempel en enorm forskjell på isoleringsevnen til 25–30 år gamle vinduer og de vinduene vi setter inn i dag. Med strømpriser som nå, er både små og store energieffektiviseringstiltak lønnsomme. Ingen tvil, byggfornyelse er energibesparende, hever standarden og øker boligverdien, forteller byggeleder i Nordbolig, Anders Moen.

Ta kontakt med Trond Olav for befaring og tilbud: 950 31 128 / trond@nordbolig.no

Nordbolig har Enova-godkjente rådgivere

Ved å gjøre gode valg av løsninger og materialer, kan man gjøre boliger og bygg bedre og billigere i drift. Samtidig bidrar man positivt til miljøet rundt oss. Slike tiltak kan kvalifisere til støtte fra Enova og lavere rente gjennom grønne lån, forteller Anders.
– Nordbolig har Enova-godkjente rådgivere som hjelper deg å kartlegge muligheter og ta gode valg, og trygge håndverkere som får jobben gjort. Vi kan bistå i alle faser av byggfornyelse, som prosjektledelse, bistand fra tredjeparter og kontakt mot myndigheter. Arkitektene kan bistå med utforming tilpasset deg og din families behov, sier Anders, som legger til:
– Vi er opptatt av at byggfornyelse skal være enkelt. Kundene skal vite at tiltakene faktisk vil vise igjen både på strømregning og komfort, men også på boligverdien den dagen boligen skal selges.

Prosjektadministrasjon og rådgivningstjenester

Kan og vil du administrere ditt eget byggeprosjekt? Hva er fornuftig ressursbruk, og vet du egentlig hva som er den beste løsningen for deg og dine?

Nordbolig kan hjelpe deg med alt fra mulighetsvurdering, søknader og budsjettering til byggeledelse og ferdigattest. Gjennom vårt samarbeid med Norlys arkitektur tilbyr vi rådgivningstjenester innen praktisk og estetisk utforming, energiøkonomi og statikk.

Vi kan også gjøre energiberegning av eksisterende bygg og antatt beregning etter ferdig prosjekt, og kan bidra til søknad om støtte til energieffektiviserende tiltak. Våre rådgivere kan ta søkeransvar i byggesaker og gjøre koordinering av dette opp mot offentlig myndighet, samt sørge for at deres krav og retningslinjer ivaretas.

Påbygg og tilbygg

Trenger du større plass? Da kan vi hjelpe deg, enten i form av et påbygg eller et tilbygg.

Et tilbygg er en utvidelse som normalt medfører en økning av husets grunnflate, altså bebygde areal (BYA). Påbygg er en utvidelse av huset i høyden, uten at husets grunnflate, altså bebygde areal (BYA), endres. Uansett hva du ønsker og hvilke muligheter ditt hus har, start gjerne med å kontakte vår avdeling for byggfornyelse.

En utvidelse av byggets areal og volum endrer ikke bare plassen man har til rådighet, men kan også være med på å løfte hele uttrykket av boligen dit man ønsker. Allerede fra idéstadiet kan det være nyttig å få god rådgivning, slik at du kan oppnå de endringene du er ute etter og få mest mulig igjen for pengene som brukes. Det kan være snakk om eneboliger, boligbygg for sameier og borettslag, næringsbygg og offentlige bygg. I alle tilfeller kan vi bistå med å vise vei fra idé til ferdig prosjekt.

Oppussing og rehabilitering

Alle bygg og bygningsdeler har en antatt levetid, og med godt vedlikehold kan du spare deg for mye frustrasjon og arbeid. Et gammelt rør kan relativt enkelt byttes ut, men det blir mer omfattende hvis røret først rekker å springe lekk. Slurv kan fort bli kostbart, reparasjoner er som regel mye dyrere enn å holde ting i orden.

Nordbolig kan hjelpe deg med å ta vare på ditt bygg, enten det er snakk om små eller store vedlikeholdsoppdrag eller større oppussings- og rehabiliteringsjobber. Det kan være snakk om boliger/boligbygg, næring/næringsbygg og offentlige bygg. Vi kan bistå i alle prosjektets faser, fra idé til ferdig prosjekt.

Direktoratet for byggkvalitet har laget en fin guide til deg som skal pusse opp – les mer om smartere oppussing her.

Samarbeidspartnere

Nordbolig har en solid base med kjente, lokale og gode leverandører av varer og tjenester. Disse er vi trygge på at leverer varer av god kvalitet og godt arbeid. Vi har et bredt nettverk der vi kan søke etter løsninger som passer best for det enkelte prosjektet.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende boligprat eller for mer informasjon.

Trond Olav Horten

Daglig leder

950 31 128