Strandvegen –
Litt ferie hver dag

Strandvegen er allerede blitt et unikt boligområde, idyllisk plassert langs Mjøsa rett sørvest for Brumunddal sentrum. Nå har vi endelig neste byggetrinn til salgs, med eneboliger i rekke og Townhouse.  

Våre boliger kvalifiserer til grønne boliglån!

Meld interesse

  Moderne boliger ved Mjøskanten og sykkelavstand til Brumunddal togstasjon og sentrum.  

  Nabolaget i Strandvegen har egen badeplass og ligger i enden av strandpromenaden som følger Mjøsa til Mjøstårnet og Mjøsparken. Her kan du starte dagen med et morgenbad og avslutte dagen med en kajakktur. På vinteren, om isen er tykk nok, kan man spenne på seg skiene eller skøytene for en tur over Mjøsa. Med sykkelavstand til Brumunddal sentrum og togstasjon er Strandvegen et godt sted å komme hjem til etter en effektiv jobbreise.  

  Det er rikelig med rekreasjonsmuligheter i regionen. Både Hamar og Brumunddal sentrum byr på et rikt kulturliv, og et godt utvalg av restauranter og butikker. Strandvegen er sentralt plassert med kort vei til Sjusjøen, Gåsbu og Helgøya og et eldorado av skiløyper og fotturer.  

  Fellesskap og delingsløsninger

  I tillegg til egen bolig får beboerne en fellesleilighet og tilrettelagte fellesarealer ute. Her blir det tilgang til gjesterom, nærkontor, felles utekjøkken, delebod og nabolagsappen Heime. I appen kan du booke gjesterom i fellesleiligheten, spørre naboen om hjelp, tilby deg å hjelpe eller arrangere felles middag i nabolagets eget utekjøkken. 
  Beboere i nabolag som benytter Heime appen rapporterer å kjenne naboene sine bedre og opplever mer fellesskap og tilhørighet i eget nabolag.  

  Moderne rekkehus med 3 soverom, 2 balkonger, hage, carport og mye mer!

  I dette byggetrinnet i Strandvegen tilbyr vi 11 rekkehus i 2 etasjer. Boligene leveres med carport på egen gårdsplass, balkonger på to sider, uteplass og hage. 

  Boligene inneholder blant annet stue, kjøkken, 3 soverom, Walk-in closet, TV-stue, bad, wc/vask, hall/trapperom. De leveres nøkkelferdig og med et moderne kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer. Fra stue/kjøkken er det utgang til to balkonger, en på hver side av boligen. Utgang fra TV-stue i 1. etg. til terrasse og hageområdet som er ferdig opparbeidet med plen og hekk. 

  Innholdsrike Townhouse med 4 soverom og takterrasse

  Vi tilbyr nå 6 unike Townhouse i Strandvegen. Boliger i 3 etasjer, med 4 soverom, 2 bad, 2 stuer, takterrasse og dobbelt garasje. 

  I tillegg har dette byggetrinnet et ekstra pluss med 3 felles lekeplasser, felles kjøkkenhage og en fellesleilighet hvor beboerne kan leie rom til overnattingsgjester eller naboene kan møtes til hyggelige sammenkomster.  

  Boliger til salgs

  Ser du ikke boligvelgeren?

  Det er sannsynligvis fordi du har en eldre nettleser.

  Vi anbefaler at du oppgraderer til en moderne nettleser for en bedre brukeropplevelse. Du kan prøve en av disse:

  Kontakt oss

  Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende boligprat, visning eller for mer informasjon.

  Boligselger Finn Haug

  Finn Haug

  Prosjektselger

  416 33 354

  Vi er en mesterbedrift.

  Mesterlogo

  Følg oss på sosiale medier

  Utvikling, design og innhold: ENSIGN
  Informasjon om cookies og vår personvernserklæring.