Hanstad i Elverum:
Moderne leiligheter med takterrasser eller liten hage

Nå har vi leiligheter med funkispreg for salg i Henrik Wergelands veg 45-67. Hanstad ligger sør for Elverum sentrum med alt du trenger i det daglige i umiddelbar nærhet: dagligvarebutikk, bybuss, Hanstad skole og barnehage. 

Like ved leilighetene er det stier som tar deg opp i Svartholtet med turstier og skiløyper som strekker seg rundt i et stort nettverk i skogen. Leilighetene har to soverom og er fra 71 til 78 kvadratmeter store. Boligområdet vil ferdig utbygd bestå av 12 leiligheter.

Leilighetene er energieffektive med behagelig vannbåren varme. 

Litt nysgjerrig på Hanstad i Elverum?

Kontakt Finn Haug på 416 33 354 eller meld din interesse – helt uforpliktende – her:

  Hanstad i Elverum: Bo nær alt, like ved turområdet i Svartholtet

  Henrik Wergelands veg 45-67 ligger sentralt i bydelen Hanstad med kort gangveg til barne- og ungdomsskole, barnehager og dagligvarebutikk. Like ved leilighetene er det turstier som tar deg opp i Svartholtet med turstier og skiløyper som strekker seg rundt i et stort nettverk i skogen.

  Området er familievennlig og har bybussforbindelse som stopper like ved. Beliggenheten passer godt for store og små med nærhet til både skole og Elverum sentrum.

  Her blir det lyst og lekkert

  Boligene har et moderne utvendig preg som gir boligtunet et helhetlig uttrykk. Innvendig er det lyst og luftig, med god standard og muligheter for tilvalg og personlige tilpasninger for de av kjøperne som kommer tidlig inn i byggeprosessen. Planløsningene er gode og funksjonelle. Åpen løsning mellom stue og kjøkken gir luft og rom.

  Leilighetene har stue/kjøkken på 30 kvm., romslige bad og entrè/gang med god plass til garderobeløsninger. Det er to store soverom, et med tilgang til walk-in closet,  

  Alle leilighetene i 1. etg. har tilgang til hage og uteplass mens leilighetene i 2. etg. har en stor takterrasse på 35 kvm. Alle leilighetene har parkering i carport i tilknytning til boligen. Til hver leilighet følger det med sportsbod.  

   

  Ser du ikke boligvelgeren?

  Det er sannsynligvis fordi du har en eldre nettleser.

  Vi anbefaler at du oppgraderer til en moderne nettleser for en bedre brukeropplevelse. Du kan prøve en av disse:

  Kontakt oss

  Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende boligprat, visning eller for mer informasjon.

  Finn Haug

  Prosjektselger

  416 33 354

  Vi er en mesterbedrift.

  Mesterlogo

  Følg oss på sosiale medier

  Utvikling, design og innhold: ENSIGN
  Informasjon om cookies og vår personvernserklæring.