Viser muskler i Brumunddal med Husebyenga hage

-En helt ny bydel bygges nå

Du har kanskje lagt merke til høy aktivitet på tomta til det nye boligprosjektet Husebyenga hage? Her bygges en helt ny bydel! Bygg 1 er reist og nesten utsolgt, med kun to leiligheter igjen. Nå begynner også konturene av bygg 2 å vise seg, og her er det så langt 18 ledige leiligheter. I et tyngre boligmarked merker eiendomsmegler Milena Løftingsmo (Eiendomsmegler 1 Innlandet), og prosjektleder Vegar Andersen (Nordbolig), likevel at interessen er stor for de nye hjemmene i hjertet av Brumunddal.

Fullt oppmøte på første innendørs visning

4. oktober ble en historisk dag i Husebyenga hage, da kunne både boligkjøpere og boligdrømmere oppleve det attraktive byggeprosjektet fra innsiden for aller første gang.  – Visningen fikk stor oppmerksomhet og omkring 50 mennesker møtte opp for å få den ekte opplevelsene av leilighetene på innsiden. Det er noe eget i det å kunne gå fra rom til rom og se hvordan utsikten vil bli fra kjøkkenbenk og stuesone, forteller Milena videre, og legger til at det også er mulig å be om en privat visning for de som ønsker det.

Gode tilbakemeldinger og mange interessenter

Husebyenga hage har fra start vært et boligprosjekt som har fått stor oppmerksomhet, som et nytt og annerledes boligtilbud i Brumunddal. Mye på grunn av den sentrale beliggenheten som samtidig har landlige kvaliteter i rolige omgivelser. ­– Folk vil ha det praktisk og enkelt, med alt de trenger rett i nærheten. Herfra er det aldri langt til turområder, butikker og serveringssteder, og det er mye livskvalitet i å kunne bo slik, forteller Vegar.  – Dessuten har du mye å velge i av leiligheter, både når det gjelder størrelse og prisklasse, så dette treffer virkelig alle. Det er derfor vi har så troen på dette prosjektet og satser så offensivt med byggingen i samarbeid med Multibygg; her er det bare plusser, forteller han videre.

Nybolig gir god tid til å selge egen bolig

Selv i et tyngre marked ser ikke Milena på salg av bruktboliger som en utfordring. – Det er generelt lengre omløpshastighet, men folk skal bo, og hus blir solgt. Ved å signere nybolig som ikke er innflyttingsklart før innen et års tid, sikrer du deg god tid til å selge huset ditt gjennom to gode perioder; vår og høst. Vi kommer gjerne hjem til deg for å gi deg noen gode tips og råd for hvordan boligen din best mulig klargjøres for salg, forteller Milena.

Spennende og helt unike deleløsninger

Husebyenga hage har tatt sosialt og praktisk fellesskap til et helt nytt nivå. Med en telefon-app kalt Heime legges det enkelt og aktivt til rette for gode sosiale møter, kontakt og tjenester mellom beboere. Gjennom en avtale med Otto, en godt utprøvd bildelingstjeneste fra Bertel O. Steen, vil leilighetseiere på Husebyenga sammen også disponere fem el-biler til reservasjon og bruk. – Med en så sentral beliggenhet blir også behovet for bilbruk mindre, og det er mye penger å spare på å eie én fremfor to biler, forteller Milena. I tillegg til delebil- konseptet, vil boligprosjektet også bestå av fellesrom og overnattingsmuligheter for gjester. En slik løsning gjør at en kan revurdere behovet for antall rom og størrelse på ny leilighet. Leilighetene i bygg 1 er innflyttingsklare mars 2024, mens leilighetene i bygg 2 er innflyttingsklare høsten 2024.

, ,