En bolig for resten av livet

Hva er en god bolig for en aktiv pensjonisttilværelse? Er det nok plass til middager med venner? Ha barn og barnebarn på besøk i ferien? Rom for å endelig ha tid til den store hobbyen? Modellflyverksted, syrom, mekkeverksted eller hage? Er det å slippe å drive med vedlikehold og heller bruke tid på reiser, skiturer, hytta eller golf?

Vi slutter ikke å være ulike, selv om vi blir eldre. Derfor finnes det heller ikke bare én boligløsning for denne delen av livet. Men uansett hvor og hvordan du vil bo, bør du sørge for at du ikke må flytte igjen, og at boligen din er tilrettelagt for å bo hjemme resten livet. Da er det viktig å vurdere nærhet til det du trenger, tilgang på sosialt samvær med andre, og fysisk tilrettelegging som at boligen er trinnfri, og at bad og soverom er stort nok til å kunne ta imot hjelp.

Slåttmyr Atrium

Nordbolig har et godt utvalg av boliger som er tilrettelagt for å kunne bo hjemme hele livet. Vi kan også gjøre ytterligere tilpasninger som ivaretar akkurat dine behov. Vil du stelle en liten hage har vi alt på et plan i atriumshus på Slåttmyr eller moderne leiligheter med tøffelavstand til alt du trenger på Hanstad og på Vallejordet. Vil du leve det gode liv på landet, med mer fellesskap med andre, har vi egne seniorleiligheter på Økotunet vårt på Hamar.

For noen vil en oppgradering av den boligen de har være et godt alternativ til å flytte. De fleste vil gjerne fortsette å bo i det nabolaget de kjenner. Vi har dyktige snekkere og arkitekter som kan hjelpe deg med å tilpasse boligen din, slik at du kan fortsette å bo godt og trygt der du bor. Husbanken gir også lån til tilpasning av egen bolig, og noen kommuner tilbyr tilskudd.

Det som er sikkert er at vi alle må ta mer ansvar for egen alderdom, om vi liker det eller ikke. Nå kan det lønne seg å kjøpe ny bolig. Våre boligprosjekter har fastpris, slik at du ikke trenger å bekymre deg for den forventa prisveksten. Flere prosjekter er allerede under oppføring, så vente tiden trenger ikke være så lang før du får flytte inn.  Kjøper du ny bolig fra Nordbolig kjøper du fra en solid boligprodusent med lang erfaring, og med trygghet for at vi er her også i boligens garantiperiode.

Ta kontakt med en av våre selgere for en boligprat.

, ,