Vi hjelper deg å realisere boligdrømmen

Vår salgssjef Tor Arne Haugen har solgt boliger i Innlandet i 18 år. Sammen med selgerne Finn Haug og Frode Ripsrud har Nordbolig til sammen 63 års erfaring med å finne de beste løsningene for våre kunder. Både for ferdig prosjekterte boliger og for eneboliger utformet etter kundens bestilling. Salgsteamets solide erfaring kommer til god nytte for kundene våre, både når det gjelder boligens innhold og praktiske forhold i forbindelse med realisering, som økonomi og finansiering.

Det er rimeligere driftskostnader i en ny bolig enn en brukt bolig

Når du skal søke lån i banken til en ny bolig hjelper vi deg å dokumentere de lave drifts- og levekostnadene en ny bolig innebærer kontra en brukt bolig. Byggeforskriftene skjerper stadig kravene til isolasjon og varmetap, slik at nye bygg blir mer energieffektive og rimeligere i drift. Flere av våre boliger leveres i tillegg med fjernvarme og andre energiløsninger som reduserer strømregning ytterligere. Nesten alle våre boliger kvalifiserer til grønne boliglån som har inntil 1% lavere rente. Vi kan også bistå med å formidle bankforbindelse om nødvendig, og har erfaring med å veilede ved behov for startlån.

Hva er en god bolig for deg?

Våre selgere og arkitekter har god kunnskap om hva som er en god bolig for dine behov.  Hva trenger du når du flytter fra enebolig til leilighet? Hvor mye lagerplass trenger en familie på fire med 5 ulike fritidsaktiviteter? Vi vurderer muligheter og foreslår løsninger for hver enkelt kunde. Erfaring har gjort oss gode på å avdekke hva som er ønskelig, og hva som er mulig i kjøpsprosessen. Vi benytter materialer med lang levetid, i tillegg har du reklamasjonsrett på boligen i 5 år fra den dagen du flytter inn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Et godt kjøkken

En åpen kjøkken-stue løsning, hvor hverdagen utspiller seg, eller kjøkkenet i et eget rom? For eneboliger er handlingsrommet stort. I ferdig prosjekterte boliger har vi sammen med kjøkkenleverandørene våre prosjektert kjøkken som er praktiske i bruk, og tilbyr en gjennomgang og eventuell omlegning av kjøkken for personlig tilpasning og smak.

Hvilke rom har din drømme bolig?

Boligen blir dyrere for hver kvadratmeter. Våre selgere hjelper deg med å prioritere hvor de ekstra kvadratmeterne kommer best til nytte for deg. Hvor mange soverom trenger du, og hvor stort skal rommet som stort sett bare brukes de timene vi sover være? Vi leverer ofte boliger med minimum ett romslig soverom, et master soverom, med skyvedørsgarderobe eller walk-in closet. Alder og livssituasjon kan gjøre det naturlig å ha to store soverom.  For andre kan de være mer funksjonelt å ha mindre barnerom og heller en ekstra stue til lek og TV titting. Har du behov for gjesterom? Kan det i tilfelle ha flere bruksfunksjoner?

Hva er det fint å eie selv, og hvordan kan du spare penger på å dele med andre?

Gjesterom er gjerne de ekstra kvadratmeterne det kan være fint å dele med flere. I større Nordbolig nabolag tilbyr vi delingsløsninger enten i en felles leilighet for hele nabolaget, eller i et eget bygg tilrettelagt for felles bruk. Ved å betale for noen få kvadratmeter i tillegg til egen bolig får du tilgang på mange flere funksjoner. Nærkontor, stor spisestue til mange gjester, drivhus, verksted, vaskerom og grovkjøkken kan la seg realisere i et felles areal i forlengelse av egen bolig. Det er også en god måte å bli kjent med naboen på, og skape et trygt og levende nabolag.

Bo hjemme hele livet

Sammen med erfarne arkitekter har vi utviklet egne boliger tilrettelagt for å bo hjemme hele livet. Her har vi tenkt på både hva du trenger og hvordan boligen skal være best mulig tilrettelagt for tjenesteleveranse, samtidig som den skal være et attraktivt kjøpsobjekt lenge før man har tenkt på seg selv som senior.

La oss hjelpe deg realisere din boligdrøm

Ta kontakt med:

Tor Arne Haugen tor.arne@nordbolig.no 95103333

 Finn Haug finn@nordbolig.no 41633354

 Frode Ripsrud frode@nordbolig.no 99531465

, ,