Bente (40) kjøper sitt andre Nordbolig-hus

Bente Meidell Wien (40) har fått kjæresten og hamarsing Tore Østhagen (45) til å bosette seg i Elverum. Nå flytter de om lag 50 meter til en splitter ny tomannsbolig på Vestad.

– Elverum er en fantastisk by å vokse opp i. Det er akkurat passe store forhold, og kort vei til veldig mye, forteller Bente Meidell Wien som tar med seg datteren Henriette på 11 år, hunden Tiny og samboer Tore Østhagen bare 50 meter fra nåværende bosted til deres nye drømmehjem. For ti år siden kjøpte nemlig elverumsingen en helt ny leilighet i firemannsbolig av Nordbolig, på Vestad. Der flyttet hun inn sammen med datteren som den gangen var to år. – Det har vært veldig trygt og godt, og ikke minst er det et flott nabolag å bo i. Det er livlig her, med masse unger, mens samtidig veldig rolig, forteller hun.

Velger Nordbolig for andre gang

Derfor var det også et enkelt valg å ta når det gjalt beliggenheten til familien sin nye bolig. – Vi ønsket oss etterhvert litt mer plass. Henriette er snart tenåring, vi har en unghund som ønsker seg litt mer hage og i tillegg får vi nok en hund i høst. Nå vil alt bli en del større, vi får et ekstra soverom og loftstue. Det gleder vi oss veldig til, forteller 40-åringen.

– Hvorfor endte du opp med å kjøpe ditt andre nybygg fra Nordbolig?

– For det første hadde jeg et veldig godt inntrykk av de etter første runden. Det var en veldig god og ryddig prosess den gang. Også var det de som hadde den boligtypen som falt mest i smak hos oss. Dette passet oss perfekt, og det var en god totalpakke, sier Bente mens samboeren Tore nikker samtykkende før han skyter inn: – Det er et type hus som føles varmt og godt. Vi har også fått være med å påvirke hele veien. I tillegg opplever jeg at de har vært veldig fleksible mot oss, vi har fått til gode avtaler som for eksempel at vi har malt hele boligen innvendig selv.

Skiløyper rett utenfor døra

Bente og Tore ser bort på sin nye tomannsbolig, når de står utenfor sin nåværende leilighet. Det er kanskje femti meter i luftlinje, og paret er bortom støtt og stadig. Det er kun noen uker til alt skal stå ferdig. Tore er også fornøyd med å ha gjort elverumsing av seg de siste årene, og legger ikke skjul på at han trives i både byen og nabolaget. – Det som er kult er at vi har ski-in og ski-out til lysløype dit vi flytter. Løypa går bokstavelig talt rett utenfor stuevinduet vårt. Jeg gleder meg også veldig til bare det å se ut, og ikke ha tett med boliger helt innpå oss.

Han gir også Nordbolig ros for måten de har bygget ut hele området i Jerpenvegen. – Det har skjedd veldig mye her de siste årene, men Nordbolig har tenkt langsiktig og lagt hus og tomter på en veldig hyggelig måte for alle som bor her. Han syns også det begynner å skje mye bra i kommunen. – Elverum har jo ekstremt mye fin natur, og et utbygd stinett både for ski og sykkel som er fantastisk. Det er også kort vei til både Trysil, Hamar og Oslo.

Unike prosjekter på hver sin måte

Nordbolig har flere prosjekter i Elverum nå. I Jerpevegen, der Bente med familien skal flytte inn, kan man fortsatt sikre seg en tomannsbolig. – Her bygger vi gode, plasseffektive tomannsboliger i forskjellige størrelser. Man får veldig mye for pengene her i et utrolig trivelig boområde, forteller prosjektselger i Nordbolig, Finn Haug. Han peker også på skimulighetene som Tore har merket seg at går forbi stuevinduet deres. – Det er ganske unikt at vi har skiløyper som går rett gjennom hele boligområdet. Dette er et perfekt sted å bo for både etablerere, barnefamilier og enslige eller godt voksne folk som ikke vil flytte til leilighet, sier Haug.

På Ydalir har også Nordbolig flere prosjekter på gang. Det er fortsatt ledig både enebolig i rekke og leiligheter i området som er helt perfekt for barnefamilier i følge Haug. – Her kan man nesten sitte i stua å se at unga går ut av skoledøra og er på vei hjematt. – Her er det også litt utsikt, noe som er ganske unikt i Elverum. I tillegg har man alt man trenger i umiddelbar nærhet, og kort avstand inn til sentrum, sier Haug.

Mer info om Jerpevegen finner du her >>>

Mer info om Sagåa finner du her >>>

, ,