Sammen med deg realiserer vi boligdrømmen

Har du en boligdrøm – en ide eller skisse? Har tomt, men ikke valgt bolig? Uavhengig av ditt utgangspunkt, står vår boligselger Frode Ripsrud i Nordbolig Hamar klar til å finne de beste løsningene sammen med deg som kunde.

Tidlig møte

Frode jobber i samme hus med blant annet arkitekter, ingeniører og byggeledere, så vegen er kort når boligdrømmen skal realiseres og Frode kaller inn til møte. – Det er en fordel både for oss og kunden at vi kommer i dialog med arkitekt eller ingeniør så tidlig som mulig i prosessen, forklarer Frode og fortsetter: – De ser ting jeg som selger ikke ser. De kjenner til de tekniske kravene, de ser andre muligheter og de vet hva som er mulig å gjennomføre og ikke.

– Med et tidlig møte får jeg skapt meg et inntrykk av hva kunden drømmer om og hvilke ønsker og behov de har, understreker arkitekt Justin Morehouse. Han jobber for NORLYS arkitektur, et selskap i samme konsern som Nordbolig Hamar.

Med deg hele vegen

Etter første kundemøte starter utarbeidelsen av skisser og prisoverslag for boligen. Gjennom løpende samarbeid og dialog skapes drømmeboligen. Det inngås avtale og man kan byggemelde prosjektet. Byggeleder tar over prosjektet, og sørger for at boligdrømmen blir til virkelighet. Han holder kontroll på framdriften og  alt blir som avtalt, og sørger for at Nordbolig Hamar er med deg som kunde på hele reisen, fra start til slutt.

Byggfornyelse

Har du planer om å bygge om, bygge på eller rehabilitere din eksisterende bolig, har vi  også en egen avdeling som kun jobber med det. Mer info. finner du på: https://prosjektsider.nordbolig.no/byggfornyelse/

Norlys arkitektur

Levere alt fra skisser, mulighetsstudier til byggesaks- og arbeidstegninger med tilhørende beregninger. Vi bistår også med byggesak. Består av i alt fem arkitekter og ingeniører.
E-mail: post@norlysarkitektur.no


Ingen kontaktpersoner valgt.

, ,