Sammen med arkitekten skaper vi din drømmebolig

Har du en boligdrøm – en ide eller skisse? Har tomt, men ikke valgt bolig? Eller har du en bolig du ønsker å bygge om? Uavhengig av ditt utgangspunkt kan vi i samarbeid med NORLYS arkitektur oppfylle din boligdrøm.

Nordbolig Hamar og NORLYS arkitektur er nå samlokalisert og det har blitt enklere enn noen gang å få til et tidlig møte mellom kunde, selger og arkitekt.  – Arkitekten ser ting jeg som selger ikke ser. De kjenner til de tekniske kravene, de ser andre muligheter og de vet hva som er mulig å gjennomføre og ikke, forklarer selger Frode Ripsrud. – Dette er bra for alle parter. Med et tidlig møte får jeg skapt meg et inntrykk av hva kunden drømmer om og hvilke ønsker og behov de har, legger arkitekt Justin Morehouse fra NORLYS arkitektur til.

Er med hele vegen

Etter første kundemøte starter utarbeidelsen av skisser og prisoverslag for boligen. Gjennom løpende samarbeid og dialog skapes kundens drømmebolig. Det inngås avtale og man kan byggemelde prosjektet. Nordbolig Hamar og NORLYS arkitektur er med deg som kunde på hele reisen, fra start til slutt.

Skreddersyr boliger

At kundene er blitt mer kresne er ingen av de i tvil om. – Kundene er mer bevisste på hva de vil ha, og da blir det vår jobb å veilede dem til å finne de gode løsningene, forklarer Morehouse. Arkitektene i NORLYS arkitektur kan tilpasse en katalogbolig etter kundens behov eller skreddersy en helt unik bolig etter kundens ønske. Målet er å finne de beste løsningene for og sammen med boligkjøperen.

,