Byggestart på Dal

For et par uker siden startet gravingen til de to første rekkehusene på Bjørnli på Dal. Her skal det til sammen bygges 19 boliger. – Det er så fint å være i gang, sier byggeleder for Bjørnli, Einar Langeng.

I Bjørnsrudvegen på Dal skal det nå bygges til sammen ­­- 19 moderne boliger, hvor 5 er eneboliger i rekke, og 14 er leiligheter fordelt på en 6-mannsbolig og to 4-mannsboliger. – Det er nå solgt tre boliger, og jeg har et par kunder til som er på veg inn, forteller prosjektselger Tor Arne Haugen.

Alt innen rekkevidde

Boligfeltet ligger harmonisk og rolig til innerst i Bjørnsrudvegen uten sjenerende gjennomgangstrafikk. Det har gangavstand til skoler, barnehager, nærbutikk og offentlig kommunikasjon. Uteområdene vil bli moderne og barnevennlig, opparbeidet med lekeplass, asfalterte adkomstveier, grøntarealer, sykkelparkering, sentralisert avfallhåndtering m.m.

Kontakt

For mer info. besøk bjornlibolig.no eller kontakt Tor Arne Haugen på tlf: 951 03 333 // e-post: tor.arne@nordbolig.no

,