Kommer for salg i løpet av 2022

I løpet av 2022 kommer Nestad  – et nytt boligprosjekt i Løten ut for salg. Sentrumsnære eneboliger i rekke på ca. 91 – 101 kvm. Gangavstand til skoler og barnehager. Et perfekt sted å bo for liten og stor.

Prosjektselger Finn Haug har uttalt følgende om Nestad og Løten: – Løten er enda mer plommen i egget nå enn for fire, fem år siden, og viser til utviklingen i Hamar-regionen og nærheten til Gardermoen. – Som musikk i mine ører, uttaler ordfører i Løten kommunen, Marte Larsen Tønseth, som ønsker Nordbolig velkommen med sitt nye prosjekt.  Uttalelsene stod i artikkelen om Nestad i Østlendingen 22.02.2021.

Mer info. om prosjektet finner du på prosjektets hjemmesider, eller kontakt vår prosjektselger Finn Haug på tlf: 416 33 354 // e-post: finn@nordbolig.no

,