Vi vant Årets småhusprosjekt 2020!

Vårt boligfelt Strandvegen Panorama i Brumunddal ble tildelt prisen som Årets småhusprosjekt under Boligkonferansen 2020. Beboernes valg om å følge vår Formingsveileder for feltet har medført at området fremstår helhetlig, innbydende og pent. Det gjør at vi med stolthet kan løfte fram Strandvegen Panorama som ett av våre beste boligfelt.

– I konkurranse med de store aktørene er det ekstra stas at Nordbolig og Strandvegen Panorama stikker av med prisen, forteller vår konsernsjef Oddvar Haugen stolt og fortsetter: – Denne prisen deler vi med våre ansatte og ikke minst kundene våre som har flyttet inn i Strandvegen. Vi har et ambisiøst mål om å bygge boligprosjekter og nabolag hvor beboerne skal trives med boligen og med ute- og fellesområder i lang tid. Vi forsøker å skape et godt og helhetlig bomiljø for fremtiden. Som et hjelpemiddel for å nå dette målet har vi utviklet formingsveilederen som leveres beboerne. Formingsveilederen er unik for hvert boligprosjekt og angir retningslinjer og inspirasjon for utforming av ute- og fellesarealer. Vi tror dette er en medvirkende årsak til at vi vant denne gjeve prisen.

Boligfeltet består av eneboliger, eneboliger i rekke og leiligheter i lavblokk og har en fantastisk beliggenhet ved mjøskanten ca. 2 km. sør for Brumunddal by i Ringsaker kommune.

I kategorien Årets småhusprosjekt konkurrerte Nordbolig sitt boligprosjekt Strandvegen Panorama i Brumunddal med Hellvik Hus og Norgeshus.

Les mer om prosjektet på strandvegen.com.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Se0axv0E2EE[/embedyt]