20 år som selger

I dag, 01.04.20, er det nøyaktig 20 år siden Frode Ripsrud hadde sin første arbeidsdag som boligselger hos oss i NORDBOLIG. – Jeg ble headhuntet av Oddvar fra Horten Hus hvor jeg jobbet i tilsvarende stilling, forteller Frode som ikke har angret en dag på at han takket ja. Gode kollegaer og stor frihet er to stikkord på hvorfor han trives så godt.

Elverumskontor
Frode startet opp da NORDBOLIG åpnet kontor på Elverum. Det var han og byggeleder Tore Runeberg. I tillegg var det Oddvar Haugen, Trond Olav Horten og Geir Arne Rosenberg på Hamar. Sammen med tømrerene var det hele NORDBOLIG. Mye har skjedd, bedriften har vokst med nye avdelinger og flere ansatte. – Ting har endret seg en del siden starten, ikke minst på boligmarkedet. Før gjorde folk en mye større egeninnsats på boligen sin. Vi solgte ofte boliger over mur. Kundene hadde egne tomter, og vi bygde mer på bygda. Nå om dagen vil kunden helst ha boligen nøkkelferdig og gjerne med tomt. De senere årene har jeg også i større grad solgt prosjekter og boliger til andre utbyggere, forteller Frode.

Aurora
Frode har vært med i tiden da NORDBOLIG var en del av både Nordbohus og Blink Hus. Han er arkitekten bak Nordbohus sin bestselger – Aurora. Ett hus han og kona Aud tegnet selv, med inspirasjon fra mange av Nordbohus sine boliger. – Det er snart 20 år siden, men boligen er fortsatt en del av Nordbohus og er artig å se tilbake på, avslutter Frode som ser fram til mange flere fine år i NORDBOLIG.

,