Ansatt som tømrer og byggeleder i 25 år hos NORDBOLIG.

Geir Arne Rosenberg har vært ansatt som tømrer og byggelder i 25 år.  Han  ble ansatt som tømrer i NORDBOLIG i 1993, 25 år senere er han fortsatt i bedriften, nå som byggeleder. – Jeg husker godt den dag i dag at konsernsjef Oddvar Haugen kom bort til meg og lurte på om jeg ville begynne å jobbe inne en dag i uken. Siden da bare ballet det på seg, og nå har jeg vært byggeleder i 20 år, forteller Geir Arne.

Store endringer på 25 år
Det har skjedd mye på de 25 årene Geir Arne har jobbet i NORDBOLIG. – Da jeg begynte var vi tre ansatte, nå nærmer vi oss 80 ansatte. I starten jobbet vi under NORDBOHUS, så Blink Hus, og i dag står vi på egne ben under merkenavnet NORDBOLIG, sier Geir Arne.

Fin arbeidsplass
Godt arbeidsmiljø, nye utfordringer undervegs og interessante arbeidsoppgaver er grunnene til at Geir Arne har vært i NORDBOLIG i alle disse årene. I går ble det overrekkelse av klokke og blomster som takk for innsatsen.