Da han møtte henne

– Det er jo litt sånn klisjeaktig at voksne folk finner kjærligheten på nytt, men det skjedde oss forklarer Therese Nikolaisen og ser bekreftende bort på Jan Børge Graven. Nå kan ikke tiden gå fort nok til de skal flytte inn i deres nye bolig i Strandvegen Panorama.

Nikolaisen og Gravens bolig skal stå ferdig i februar 2018. Det er en enebolig i rekke med stor terrasse. Mjøsa ligger bare noen hundre meter unna stuevinduet. – Det er så godt å være her. Stille og rolig, samtidig veldig sentralt, forklarer paret. Vi har møtt dem utenfor deres fremtidige bolig.

Perfekt på så mange måter

Jan Børge kommer opprinnelig fra Nord Trøndelag, men har bodd de siste 17 årene i Brumunddal. Therese Nikolaisen kommer fra Oslo. – Da vi begynte å snakke om å flytte sammen, fant vi Strandvegen Panorama på finn.no og ble solgt. Nærheten til Mjøsa, måten feltet passet inn i naturen og en boligtype som passet perfekt til oss, sier paret og legger til at siden Therese skal pendle til jobben sin i Oslo har også nærheten til E6 mye å si. Av- og påkjøring til E6 innen et par minutter gjør dette feltet helt ypperlig for dem.

De gode løsningene
Paret har gjort en rekke endringer slik at boligen blir, som de selv sier, typisk dem. – Vi har byttet parkett og lagt varmefolie i alle gulv, teppe på gulv i soverommene, omrokkert på kjøkkenet, spotter i alle rom, naturfarger på veggene. – Ja vi har vel egentlig gjort endringer i alle rom. Det er vel egentlig bare selve rominndelingen vi ikke har gjort noe med, konkluderer paret og ler. De kan ikke få fullrost leverandørene nok. – De er imøtekommende og har hjulpet oss til å finne de gode løsningene.

Positiv utvikling
Paret synes det er godt å tenke på at boligen snart er ferdig, og at dette skal bli deres nye hjem. – Brumunddal er inne i en positiv utvikling, og alle ønsker at positive ting skal skje. Strandvegene Panorama, Mjøstårnet og Strandpromenaden som skal gå helt til Hamar. Dette blir bra sier paret og avslutter med å fortelle at ved overtagelsen av boligen kommer de med kaffemaskinen under armen, for det første de skal gjøre er å trakte kaffe og se utover Mjøsa. Dette er et eventyr som snart blir virkelig.