Unik idyll i strandkanten

I april lokket NORDBOLIG med gratis pølse og kaffe i Strandvegen Panorama. Anita og Morten Kåshagen tok turen, lot seg friste og falt pladask. For leiligheten, stedet og utsikten.

– Området er nytt og spennende, med fin beliggenhet rett ved Mjøsa. Her er det flotte turområder som vi kommer til å benytte oss mye av. Det blir jo så fint; Strandpromenaden som går helt til Hamar, Mjøstårenet og dette nye flotte stedet her, sier paret og ser utover Strandvegen Panorama og Mjøsa. Vi har møtt de i leiligheten deres som skal stå klar i april 2018.

Lite innsyn

Paret signerte kontrakten uken etter at de hadde kommet på pølse og kaffe i Strandvegen Panorama. Leiligheten de hadde sentralt i Brumunddal føltes stor når ungene hadde flyttet ut, nå ble beliggenheten og turområdet viktigere for dem. – Vi har savnet å bo på bakkeplan. Leiligheten vi hadde lå i 3 etg., den i Strandvegen Panorama er en endeleilighet i første etg. Nå får vi sola inn fra tre sider, og vi kan gå rett ut på begge sider. Til og med en liten hageflekk har vi fått, forteller Anita og Morten og fortsetter. – Det vil bli satt opp hekk ut mot vegen, naboens terrasse skilles med en bod, og vi har investert i ZIP Screen på terrassen. Til å bo i blokk får vi et godt skjermet uteområde.

Ferdig innredet
Innvendig er boligen ferdig innredet, på plankartet. – Vi har målt opp møblene, og laget små brikker i størrelsesforholdet 1:50 som er det samme som på plantegningene. Så har vi plassert disse rundt i leiligheten, sett hva vi har plass til og hva vi må kvitte oss med. Vi flytter jo fra en stor leilighet til en litt mindre, så alt har vi jo ikke plass til, forteller Anita og Morten og gleder seg stort til at planleggingen blir en realitet og møblene kan få sin plass. – Vi kom inn i en tidlig fase og da har vi muligheten til å gjøre personlige tilpasninger i leiligheten. Vi har blant annet gjort en kraftig oppgradering på el-anlegget, satt opp en vegg og skyvedør ved kjøkkenet og flyttet vaskemaskin fra bad til bod slik at vi får plass til badekar.

Idyll

Strandvegen Panorama er en idyll ved mjøskanten i Brumunddal. Anita og Morten ser for seg et område som blir stille og rolig, med Mjøsa, båthavna og turstier som nærmeste nabo. – Her blir det et fint bomiljø, vi kjenner flere som skal flytte hit, avslutter paret før Anita skyter inn: – Jeg har kjøpt meg el-sykkel så nå kommer jeg til å ta sykkelen fatt når jeg skal handle i sentrum, dette blir jo bare så bra.

Bildetekst:
Bilde IMG_6964.jpg: Anita og Morten Kåshagen i det som skal bli deres nye stue. Store vinduer gir mye naturlig lys inn i leiligheten.

Bilde IMG_6979 kopi.jpg: Anita og Morten Kåshagen gleder seg til å kunne benytte stranpromenaden.