Bolig i mjøskanten? Visning lørdag 4/3-17

Eksteriør inngangsparti

Velkommen til visnings i Strandvegen Panorama lørdag 4/3-17 fra klokken 12-14. Her realiseres leiligheter, eneboliger og enebolig i rekke. Kjøp nå og skap dine egen drømmebolig med en atrraktiv og fantastik beliggenhet.

Fantastisk beliggenhet ved Mjøskanten
Det nye boligfeltet har en fantastisk beliggenhet ved Mjøskanten ca 2 km sør for Brumunddal. Et helt nytt boligområde utvikles vendt mot Mjøsa med solforhold fra morgen til kveld. Det er kort vei til togstasjon og området har forlokkende turmuligheter langs Mjøsa, inn på skogsveger og langs Mjøsa igjen – helt til Hamar om du vil. Det er ca 15 min biltur til Hamar og ca 45 min til Lillehammer og Gjøvik. Nord for Strandvegen Panorama planlegges Mjøsparken i regi av kommunen. Parkmessig areal for lek, rekrasjon, skating og trivsel.

Les mer om boligene på Strandvegen.com