Vallejordet:
Alt du trenger i sentrum av Lena!

VISNING LØRDAG 25. MAI KL. 13-13.30!

Siste byggetrinn på populære Vallejordet, i Lena sentrum, har kun 3 ledige leiligheter igjen. Her er det gangavstand til alt du trenger i hverdagen.  

Vallejordet har innbydende leiligheter og et hyggelig tun på området mellom bygningene, som inviterer til godt naboskap. Alle leilighetene har parkeringsplass i parkeringskjeller inkludert i kjøpesummen. Alle leilighetene har også vannbåren varme i alle gulv.    

Litt nysgjerrig på Vallejordet på Lena?

Kontakt Tor Arne Haugen på 951 03 333 eller meld din interesse – helt uforpliktende – her:

  Vallejordet i Lena: Et nærområde med alle de riktige kvalitetene

  Med leilighet på Vallejordet får du behagelig nærhet til alle servicetilbud og fasiliteter man trenger i hverdagen: Dagligvarehandel, helse- og servicetilbud, skoler og rekreasjon som kafeer og shoppingmuligheter. Bare 200 meter fra døra finner du offentlig kommunikasjon som den lokale bussruta (Ringruta), som tar deg til de fleste tettsteder på Toten, eller til Gjøvik by.

  På Vallejordet legger vi til rette for et trivelig utemiljø der beboerne kan møtes og være sosiale. Området har gode solforhold, og alle boliger får romslige uteplasser/balkonger hvor lyset og livet utendørs kan nytes i fullt monn. Det blir også «grønne lunger» på området, interne veier asfalteres.

  Vallejordet i Lena: Leiligheter med gode uteplasser og solforhold

  Utviklingen og ferdigstillelsen av Vallejordet går for full fart. Totalt blir det 49 leiligheter på området. Manger er tatt i bruk av nye eiere, mens de siste byggene er under oppføring. Det er nå bare 3 leiligheter igjen før hele Vallejordet er utsolgt. 

  Bygg A er en seksmannsbolig hvor nye beboere flyttet inn i i midten av november. Her er det kun en leilghet ledig. Den er på litt over 70 kvm BRA, og har 2 soverom. Denne leiligheten kan overtas av nye eier så å si på dagen. 

  Bygg B (6 mannsbolig) og bygg C (4 mannsbolig) er under oppføring. I bygg B er det 2 leiligheter ledig i 2. etg. Leilighetene i bygg B og C er innflytningsklare sommeren 2023. 

  Bygg D (lavblokk med 12 leiligheter) er ferdig og overtatt av nye eiere. 

  Samtlige leiligheter er gjennomgående med tilrettelagte uteplasser på begge sider av bygget. På de respektive uteplassene vil man få både morgensol og kveldssol. Alle boligene får parkeringsplass i parkeringskjeller under nabobygget (bygg D). 

  Leilighetene leveres med kjente produkter i god kvalitet. Eksempel er kjøkken fra Sigdal, det leveres modell Uno i standard hvit glatt utførelse, men her kan man velger innredning i nesten 20 forskjellige farger. Hvitevarer fra Electrolux er inkludert i kjøkkenleveransen. Merk at det i dette prosjektet er vannbåren varme fra fjernvarmeanlegg, noe som gir behagelig varme, godt inneklima og ikke minst økonomisk gunstig oppvarming av boligene. 

  Boliger til salgs

  Ser du ikke boligvelgeren?

  Det er sannsynligvis fordi du har en eldre nettleser.

  Vi anbefaler at du oppgraderer til en moderne nettleser for en bedre brukeropplevelse. Du kan prøve en av disse:

  Ta kontakt

  Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende boligprat, visning eller for mer informasjon.

  Tor Arne Haugen

  Salgssjef

  951 03 333

  Vi er en mesterbedrift.

  Mesterlogo

  Følg oss på sosiale medier

  Utvikling, design og innhold: ENSIGN
  Informasjon om cookies og vår personvernserklæring.