Vallejordet:
Leiligheter i ulike størrelser og planløsninger – sjekk utvalget!

Nå kan vi tilby både innflyttingsklare leiligheter og leiligheter under bygging – sistnevnte blir ferdige i løpet av i 2022. Beliggenheten er virkelig bra; Rolig, men likevel sentralt i Lena sentrum. Grip sjansen!

Et nærområde med alle de riktige kvalitetene

Med leilighet på Vallejordet får du behagelig nærhet til alle servicetilbud og fasiliteter man trenger i hverdagen: dagligvarehandel, helse- og servicetilbud, skoler og rekreasjon som kafeer og shoppingmuligheter. Bare 200 meter fra døra finner du offentlig kommunikasjon som den lokale bussruta (Ringruta), som tar deg til de fleste tettsteder på Toten, eller til Gjøvik by.

På Vallejordet legger vi til rette for et trivelig utemiljø der beboerne kan møtes og være sosiale. Området har gode solforhold, og derfor får alle boliger romslige uteplasser/balkonger hvor lyset og livet utendørs kan nyes i fullt monn. Det blir også «grønne lunger» på området, med plener og asfalterte interne gangveier på «tunet».

Leiligheter med gode uteplasser og solforhold

Nå er det leilighetene i bygg A (seksmannsbolig) og bygg D (lavblokk med 12 leiligheter) som er for salg. Det er få leiligheter igjen i begge bygg, for Vallejordet er populært! Samtlige leiligheter er gjennomgående med tilrettelagte uteplasser på begge sider av bygget. På de respektive uteplassene vil man få både morgensol og kveldssol. Alle boligene får parkeringsplass i parkeringskjeller under nabobygget (bygg D).

Leilighetene leveres med kjente produkter i god kvalitet. Eksempel er kjøkken fra Sigdal, det leveres modell Uno i standard hvit glatt utførelse. Hvitevarer fra Electrolux er inkludert i kjøkkenleveransen. Merk at det i dette prosjektet er vannbåren varme fra fjernvarmeanlegg, noe som gir behagelig varme og godt inneklima.

Boliger til salgs

Ser du ikke boligvelgeren?

Det er sannsynligvis fordi du har en eldre nettleser.

Vi anbefaler at du oppgraderer til en moderne nettleser for en bedre brukeropplevelse. Du kan prøve en av disse:

Ta kontakt

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende boligprat, visning eller for mer informasjon.

Salgssjef Tor Arne Haugen

Tor Arne Haugen

Salgssjef

951 03 333

Vi er en mesterbedrift.

Mesterlogo

Følg oss på sosiale medier

Løsningen er designet og utviklet av ENSIGN
Informasjon om cookies og vår personvernserklæring.