Atriumsboliger i Elverum – grip sjansen!

Arkitekttegnede og innholdsrike atriumsboliger for deg som vil bo og leve et steinkast fra skiløyper og flott natur. Sentralt, ikke langt unna togstasjonen, skal Nordbolig bygge eneboliger på 130 og 195 kvm. Slåttmyr Atrium blir boliger for aktive mennesker i alle aldre. Familieboliger med mulighet for hele fem soverom, eller boliger med tre soverom og alt på ett plan.

Atriumsboliger: Et naturlig valg for deg og dine

Få minutter fra togstasjonen i Elverum, like bortenfor Langsletta, finner du de innbydende og spennende atriumsboligene på Slåttmyrbakken. Tegnet for mennesker som er like glad i å være ute som inne. For deg med klare preferanser og et ønske om en bolig som har kvaliteter som gir enda mer livsglede.

Totalt vil feltet ha 22 boenheter. Nå starter vi snart salget av første byggetrinn. Det blir store atriumsboliger over to plan på nesten 200 kvm og praktiske atriumsboliger på ett plan med en størrelse på rundt 130 kvm. Felles for alle boligene er den unike atriumsløsningen, garasje i selve boligen og et godt nabolag for mennesker i alle aldre og livssituasjoner.

Skogen, byen og alt du trenger like ved

Du er aldri langt unna noe når du flytter til en atriumsbolig på Slåttmyr. Barnehager og skoler finner du i umiddelbar nærhet. Elverum sentrum, med alt du trenger av servicetilbud er bare noen minutter med bil unna. Idrettsanlegg og innholdsrike Terningen Arena sykler du kjapt til.

Din nærmeste nabo er allikevel naturen og marka. Et stort løypenett starter bokstavlig talt så snart du trår over dørterskelen din. Sommer som vinter, vår som høst. Her er alltid noe å oppleve. Gå på oppdagelsesferd med småtroll. Nistepakke og termos. Se om du klarer å forbedre rekorden din i skiløypa. Ta inn naturens fargespill om høsten. Fra sykkelsetet eller med joggesko på. Opplev naturen på sitt beste. Dyrelivet. Samle kongler, plukk sopp. Roen. Fuglesang. Opplev det alene eller sammen med andre.

Atrium – for glede og nytelse

Atrium – en mulighet til å leve livet ute hele året. Dyrke, stelle og se når det vokser. Skjermet, lunt – en herlig oase, med god plass til alle som kommer innom på besøk.

Du får direkte utgang til atriet fra stuen og kjøkken. I stuen er det mulighet til å åpne en stor skyvedør som virkelig tar uteområdet inn. Og omvendt. Atriumstørrelsen varierer fra 50 – 70 kvadratmeter og hver bolig får terrasse/platting på ca. 25 – 35 kvm. Det er mulig å kjøpe skyvevegger til atriet som tilvalg. En ekstra kvalitet til boligene som går over to etasjer er store takterrasser på mellom 35 til 45 kvm.

I atriet kan du lage de mest spennende urtehager, ha fargerike planter i potter og dyrke dine egne grønnsaker. Summen av alt blir et lunt og hyggelig sted og en visuell forlengelse av stuen og oppholdsrommet. Ganske unikt egentlig.

Salget er i gang!

Meld din interesse hvis du vil få tilsendt prosjektinfo og delta i medvirkningsprosess.

Heime: Brukervennlig teknologi for en sosial, enkel og trygg hverdag

Alle som flytter til Slåttmyr Atrium, får tilgang til Heime-appen. Dette er en kommunikasjons- og aktivitetsplattform med mange muligheter. Her er noen av dem:

 • Arrangør og tilrettelegger av sosiale aktiviteter: Ansatte i Heime arrangerer aktiviteter for beboerne i Slåttmyr Atrium, og beboerne kan invitere naboene til egne arrangementer. Påmelding skjer via en egen bruker i Heime-appen, som har en egen aktivitetskalender.
 • «Den hjelpsomme naboen»: Heime har en egen funksjon der kan man be naboene om hjelp til alt mulig – og si ja til å hjelpe.
 • Felles uteområder: Slåttmyr Atrium byr på felles uteområder som det blir mulighet for å bli med å påvirke. Det blir felles pergola og felles utebod. I tillegg får beboere kjekk lekeplass og møteplass for både barn og voksne.

Lev livet fullt og delt med Heime™

Velg bolig

Ser du ikke boligvelgeren?

Det er sannsynligvis fordi du har en eldre nettleser.

Vi anbefaler at du oppgraderer til en moderne nettleser for en bedre brukeropplevelse. Du kan prøve en av disse:

Meld interesse

  Ta kontakt

  Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende boligprat, visning eller for mer informasjon.

  Finn Haug

  Prosjektselger

  416 33 354

  Vi er en mesterbedrift.

  Mesterlogo

  Følg oss på sosiale medier

  Utvikling, design og innhold: ENSIGN
  Informasjon om cookies og vår personvernserklæring.