Damtjernvegen, Øvre Sagåa
Her bygger vi for alle generasjoner!

Nå har vi tomannsboliger til salgs i Damtjernvegen på populære Sagåa. Her er det gåavstand til alt du trenger i det daglige, og litt til. Prisvinnende nye Ydalir skole og barnehage, dagligvarebutikker, byggevare og elektronikk, alt en kort spasertur unna.

Flotte skiløyper like utenfor stuedøra, flotte badeplasser, vakker natur og kort vei til Elverum sentrum har gjort Sagåa til et populært boområde.

Våre boliger kvalifiserer til grønne boliglån!

Meld interesse

  Bo idyllisk ved skogkanten og passe nær sentrumsgleder

  Tomannsboligene i Damtjernvegen ligger kun 200 meter fra skogkanten. Tett nok på naturen til at du kjenner kontakten med årstidene, sentralt nok til at du kan spasere til Elverum sentrum, med et mangfold av tilbud. Fra Damtjernvegen bruker du bare litt over en time til Gardermoen med bil, og det går også busser og tog. Jobber du på Hamar, vil du ha en halvtime til jobb.

  Nye Ydalir skole og Ydalir barnehage ligger like ved. Det samme gjør også ny idrettsbane og skøytebane, samt flerbrukshall og forsamlingslokale. Elverum har et bredt idrettstilbud, og mange engasjerte ildsjeler i lag og foreninger som gjør byen til et levende og godt sted å bo.

  Er du aktiv og glad i turer og trening, ligger Svartholtet like ved. Her er det mange muligheter for trening, tur og rekreasjon gjennom hele året.

  Store tomannsboliger

  Boligene på BRA 105 kvm/P-Rom 105 kvm, leveres i meget god håndverksmessig kvalitet og med lyse, pene og tidsriktige farger.

  Planløsningene er gode og funksjonelle, der boligen inneholder tre soverom, kjøkken og stue, bad, 2 innvendige boder, entre og gang/trapperom. Åpen løsning mellom stue og kjøkken gir luft og rom.

  Boligene har tilgang til egen disponibel hage.
  Plattinger på hageside er store og godt avskjermet mot nabo med en levegg.

  Boliger til salgs

  Ser du ikke boligvelgeren?

  Det er sannsynligvis fordi du har en eldre nettleser.

  Vi anbefaler at du oppgraderer til en moderne nettleser for en bedre brukeropplevelse. Du kan prøve en av disse:

  Kontakt oss

  Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende boligprat, visning eller for mer informasjon.

  Boligselger Finn Haug

  Finn Haug

  Prosjektselger

  416 33 354

  Vi er en mesterbedrift.

  Mesterlogo

  Følg oss på sosiale medier

  Utvikling, design og innhold: ENSIGN
  Informasjon om cookies og vår personvernserklæring.