Diset:
Bo med friområder, skog og mark som gode naboer

1 innflyttingsklar leilighet igjen!

Nå bygger vi leiligheter i moderne 4-mannsbolig nær Biri sentrum, like nedenfor Honnetoppen. Ønsker du å bo i en lys og lettstelt leilighet hvor du kan bruke naturen når du vil, er dette noe for deg!

Våre boliger kvalifiserer til grønne boliglån!

Meld interesse

  Naturnært, men også sentralt

  Diset ligger på et relativt flatt, solrikt og barnevennlig område med tre lekeplasser/friområder i umiddelbar nærhet, samt kort avstand til skog og mark. I nabolaget finner du barnehage, bussforbindelse og sentrum kun 1 kilometer unna. Boligen sokner til Biri barneskole og Biri ungdomsskole på trygg skolevei. En spasertur på ca. 5 minutter tar deg til alle servicetilbud som finnes i Biri sentrum.

  Mjøsa nås ved en spasertur på ca. 1 kilometer. Fra Biri er det kun 20 kilometer til Gjøvik, 26 kilometer til Lillehammer og 36 kilometer til Hamar. Diset er derfor veldig sentralt plassert mellom de tre mjøsbyene.

  Smarte løsninger som gir boglede

  Leilighetene kommer i to størrelser: 83 og 87 m² BRA, og inneholder tre soverom, bad/vaskerom, åpne stue- og kjøkkenløsning, entré og romslig gang og bod. En virkelig praktisk løsning for både småbarnsfamilier og godt voksne som ønsker seg mange muligheter. Her blir det trivelig å ønske gjester velkommen og godt å nyte freden alene.

  Boligene holder en god standard, og det leveres et moderne kjøkken fra Norema, en flott baderomsinnredning fra Linn Bad og lyse parkettgulv. Med både innvendig bod og egen utvendig sportsbod får du lagringsmuligheter.

  Boliger til salgs

  Ser du ikke boligvelgeren?

  Det er sannsynligvis fordi du har en eldre nettleser.

  Vi anbefaler at du oppgraderer til en moderne nettleser for en bedre brukeropplevelse. Du kan prøve en av disse:

  Ta kontakt

  Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende boligprat, visning eller for mer informasjon.

  Salgssjef Tor Arne Haugen

  Tor Arne Haugen

  Salgssjef

  951 03 333

  Vi er en mesterbedrift.

  Mesterlogo

  Følg oss på sosiale medier

  Utvikling, design og innhold: ENSIGN
  Informasjon om cookies og vår personvernserklæring.