Bjørnlia i Eidsvoll: Nye leiligheter sentralt på Dal

Bjørnlia ligger solrikt, rolig og barnevennlig til på Dal, lengst sør i Eidsvoll kommune, og med kun 300 meter til togstasjon. Nå er åtte nye leiligheter fordelt på to firemannsboliger for salg. Ta kontakt i dag!

Bjørnlia i EIdsvoll – leiligheter i firemannsbolig

Litt nysgjerrig på Bjørnlia på Dal?

Kontakt Tor Arne Haugen på 951 03 333 eller meld din interesse – helt uforpliktende – her:

  Siste byggetrinn for Bjørnlia i Eidsvoll – grip sjansen

  Boligene i Bjørnlia blir lyse og trivelige med materialer i god kvalitet for et behagelig hverdagsliv. Nå er det bygg D og E som er for salg, og her blir samtlige åtte boligene ca. 83 kvm. Hver leilighet leveres med carport i felles anlegg inkl. i kjøpesummen, og hver p-plass leveres klargjort for mulig oppgradering til lading av elbil.

  Med plener, beplantning, sittegruppe og egen lekeplass vil området bli et godt sted å bo for både store og små. Å skape trivelige uterom med kvalitet har vært viktig for oss, og i Bjørnlia er uteomådet derfor utformet slik at det blir minst mulig biltrafikk mot boligene som ligger innenfor carporter og p-plasser.

  Nær skole, barnehage, togstasjon og mye mer

  Bjørnlia i Eidsvoll byr på det meste, den landlige og sentrale beliggenheten gjør det enkelt å nyte en sosial og aktiv tilværelse. Det er kun 500 meter til barnehage og skole. Dal stasjon ligger bare 300 meter unna. Herfra er det flere togavganger hver time, både nordover og mot Oslo. Dagligvarehandelen gjøres like ved stasjonen. Ønskes et bredere utvalg ligger Amfi shoppingsenter på Råholt 4 km unna. Der finner dere også et stort badeland, treningsmuligheter og Eidsvoll Verk stasjon med flere avganger i timen mot Oslo og Gardermoen. Her ligger alt til rette for en god og effektiv hverdag – gled deg.

  Ser du ikke boligvelgeren?

  Det er sannsynligvis fordi du har en eldre nettleser.

  Vi anbefaler at du oppgraderer til en moderne nettleser for en bedre brukeropplevelse. Du kan prøve en av disse:

  Ta kontakt

  Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende boligprat, visning eller for mer informasjon.

  Tor Arne Haugen

  Salgssjef

  951 03 333

  Vi er en mesterbedrift.

  Mesterlogo

  Følg oss på sosiale medier

  Utvikling, design og innhold: ENSIGN
  Informasjon om cookies og vår personvernserklæring.