Diset – Leiligheter

Diset:
Bo med friområder, skog og mark som gode naboer

6 nye leiligheter over to plan

I Disetsvingen, rett ved Biri sentrum bygger vi nå to 3-mannsboliger. Ønsker du å bo i en lys og lettstelt bolig hvor du kan bruke naturen når du vil, er dette noe for deg!

Litt nysgjerrig på Disetsvingen på Biri?

Kontakt Tor Arne Haugen på 951 03 333 eller meld din interesse – helt uforpliktende – her:

  Diset: Naturnært, men også sentralt

  Diset ligger på et relativt flatt, solrikt og barnevennlig område med tre lekeplasser/friområder i umiddelbar nærhet, samt kort avstand til skog og mark. I nabolaget finner du barnehage, bussforbindelse og sentrum kun 1 kilometer unna. Boligen sokner til Biri barneskole og Biri ungdomsskole på trygg skolevei. En spasertur på ca. 5 minutter tar deg til alle servicetilbud som finnes i Biri sentrum.

  Mjøsa nås ved en spasertur på ca. 1 kilometer. Fra Biri er det kun 20 kilometer til Gjøvik, 26 kilometer til Lillehammer og 36 kilometer til Hamar. Diset er derfor veldig sentralt plassert mellom de tre mjøsbyene, noe som gir deg mange muligheter.

  Boliger over to plan

  Alle seks boligene går over to plan, og får carport i felles anlegg rett ved boligene. Fire av boligene (endeleilighetene) får tre soverom, mens de to midt-seksjonene får to soverom.
  Boligene leveres med fin moderne standard. Flislagte bad, flis i gang/entré. Hvitpigmentert eikeparkett på alle gulv. Kjøkkeninnredning fra Sigdal med mange muligheter til fargevalg, uten tillegg i pris. På kjøkken leveres hvitevarer fra Electrolux. På bad blir det innredning fra Linn bad. Himlinger og tak får sparklet og malt gips, som gir et moderne og stilrent uttrykk. I stue vil det bli en fin peisovn som både gir varme og koselige stunder på kaldere og mørkere dager.

  Boligene er innredet slik at man har inngang, romslig entré, bad og alle soverom i 1. etasje. I 2. etasje finner man bod, toalett og en åpen stue/kjøkkenløsning med utgang til balkong på begge sider av boligene. Morgensol på den ene siden, og ettermiddagssol på den andre.

  Boliger til salgs

  Ser du ikke boligvelgeren?

  Det er sannsynligvis fordi du har en eldre nettleser.

  Vi anbefaler at du oppgraderer til en moderne nettleser for en bedre brukeropplevelse. Du kan prøve en av disse:

  Ta kontakt

  Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende boligprat, visning eller for mer informasjon.

  Tor Arne Haugen

  Salgssjef

  951 03 333